ПП МИР отбеляза националния празник в София
Секция: ПОЛИТИКА
03 Март 2020 15:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ПП МИР отбеляза националния празник в София

/КРОСС/ Лидерът на Политическа партия МИР Симеон Славчев, заедно със зам.-председателите Владислав Милев и Георги Кардашев, членове на ръководството, членове и симпатизанти на партията, взеха участие в тържествата в София по случай националния празник на България 3 март.

Сутринта в храм-паметник „Свети Александър Невски”, Симеон Славчев присъства на Панихида и Молебен. След това, лидерът на партията, заедно със заместниците си, членове и симпатизанти присъстваха на церемония по
издигане на Националното знаме пред паметника на Незнайния воин.

МИР-яните поднесоха венци и цветя на Паметника на българския опълченец, където се проведе Тържествено честване на Националния празник на България.

„Наш дълг е да изпълним завета на нашите предци и да бъдем единни като нация не само по време на националните празници, а през всичките дни от годината. Имаме нужда да възродим духа, идеала, морала и ценностите на нашите деди, без които Освобождението на България от турско робство нямаше да бъде възможно”, заяви Симеон Славчев по време на тържествата.

„За мен изграждането на силна българска нация и държава трябва да бъде нашата национална кауза, но успехът и постигането на тази цел задължително минава през максимално съгласие и единение”, каза още той.