Предстоящи събития на 14 март
Секция: Предстоящи събития
14 Март 2020 07:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 14 март

/КРОСС/ ***
София.
От 8.00 часа пред Военномедицинска академия ще се проведе брифинг на Националния кризисен щаб за коронавируса.

***
София.
От 11.00 часа в хотел „Арена Ди Сердика" ще се проведе среща-разговор на граждани, общественици, граждански организации, предприемачи и специалисти в различни сфери на познанието и живота, които имат визия за разрешаването на актуални за страната ни въпроси.

***
София.
От 13.00 часа пред сградата на Министерски съвет ще се проведе национален родителски протест против въвеждането на ранното сексуално образование в българските детски градини и училища.

***
Горна Оряховица.
От 9.45 часа на Стадион „Захарни заводи" ще се състои футболна среща от първенството за юноши младша възраст - зона „В.Търново"между ОФК „Локомотив" Горна Оряховица - ОФК „Спартак" Плевен.

***
Горна Оряховица.
От 11.00 часа в НЧ „Напредък-1869" Драматичен-куклен театър „Васил Друмев", Шумен представя пиесата „Цветни вълшебства" от Румен Николов, с участието на Димитър Атанасов, Миглена Стоева и Елена Атанасова.

***
Кюстендил.
От 9.30 часа в храм „Успение на Пресвета Богородица" ще се състои Заупокойна света Литургия и панихида в памет на Ловчанския и Кюстендилски митрополит Иларион по повод 220 години от рождението му.