ПП МИР продължава своя протест онлайн
Секция: ПОЛИТИКА
14 Март 2020 17:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ПП МИР продължава своя протест онлайн

/КРОСС/ Във връзка с обявеното от Народното събрание извънредно положение в България с цел ограничаване на разпространението на COVID-19, Политическа партия МИР обявява, че протестът за незабавното въвеждане на машинното гласуване и оставката на правителството на Бойко Борисов остава, но преминава в неприсъствен.
От днес шатрата и палатките на Политическа партия МИР ще продължават да стоят пред сградата на Министерски съвет, но в тях няма да има физическо човешко присъствие.
Политическа партия МИР продължава онлайн своя протест и подкрепа за медицинските сестри и майките на деца с увреждания, които също оставят символично своите палатки в триъгълника на властта празни.
Ежедневно ще ви информираме онлайн за хода на нашите протестни действия.
Политическа партия МИР настоява, въпреки извънредното положение в страната, Народното събрание, Министерски съвет и ЦИК да предприемат незабавно всички необходими действия по въвеждането на машинното гласуване още на следващите парламентарни избори.
Настояваме работната група за промени в Изборния кодекс към комисията по правни въпроси на Народното събрание да довърши своята работа, дори в условията на извънредна ситуация, и да излезе с публичен доклад за взетите решения, и най-вече да посочи сроковете, в които ще се предприемат всички действия, гарантиращи, че следващите парламентарни избори в България ще се проведат чрез машинно гласуване.
ПП МИР призовава всички, които подкрепят протеста на майките и медицинските сестри да сложат във фейсбук в знак на съпричастност и подкрепа следната снимка: