ЕНЕРГО-ПРО преустановява плановите прекъсвания по мрежата на Електроразпределение Север
Секция: ИКОНОМИКА
15 Март 2020 14:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
ЕНЕРГО-ПРО преустановява плановите прекъсвания по мрежата на Електроразпределение Север

/КРОСС/ Във връзка с обявеното от Народното събрание извънредно положение на територията на Република България и поради нарастващото разпространение на коронавируса Covid-19, Електроразпределение Север спира плановите прекъсвания за ремонтни дейности и профилактика по електроразпределителната мрежа в Североизточна България. Това ще осигури непрекъснатост на електрозахранването за всички клиенти и най-вече за хората, които ще работят от дома си през следващите седмици. Дежурните екипи на дружеството ще продължат да извършват неотложни ремонтни дейности с цел отстраняване на възникнали повреди по електроразпределителните съоръжения.

ЕНЕРГО-ПРО отново призовава всички свои клиенти да ограничат посещенията си в клиентските центрове и да ползват онлайн възможностите за дистанционно обслужване относно плащане на месечни сметки, проверка на консумирана електроенергия, актуализация на клиентски данни. В секция контакти на сайта на ЕНЕРГО-ПРО клиентите могат да открият всички телефони, имейли и пощенския адрес на дружеството, на които могат да отправят своите запитвания, да изпращат писма в зависимост от конкретната нужда, без да се налага да посещават физически офис на компанията.

За опазване здравето на всички служители на компанията, както и на своите клиенти и контрагенти, ЕНЕРГО-ПРО въвежда гъвкаво работно време и където е възможно дистанционен труд. Центровете за обслужване на клиенти ще работят всеки делничен ден от 8 до 14 часа с обедна почивка от 12 до 12.30, по време на която в помещенията ще се извършва дезинфекция.

Едновременно с мерките за ограничаване на разпространението на вируса, компанията уверява своите клиенти, че като дружество, което извършва дейността си в интерес на обществото и на отделните клиенти предприема мерки за обезпечаване на сигурното и непрекъснато снабдяване с електрическа енергия, както и изпълнение на условията по издадените лицензии. Дружеството е в постоянен диалог с отговорните държавни институции и ще предприема адекватни мерки своевременно в зависимост от промяната на епидемичната обстановка.