Какво ти дарение?!
Секция: Коментари
20 Март 2020 12:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Какво ти дарение?!

/КРОСС/ Да дариш, напоследък се превърна в ПР-акция! Да дариш, означава, че с чиста съвест да искаш да направиш добро. Да дариш, това е нещо, което правиш от сърце, да отвориш душата и си и да рискуваш и да отделиш частица от себе си в името на другия!

За седмица се нагледахме на различни популистки акции на много от „лични“, та – „по-лични“ хора. С какво се отличават от другите – обикновените хорица?! Ами… с това, че са успели да заграбят, каквото са могли, и да се правят, че раздават. Нам е нужен съвременен Робин Худ, а не – богаташи, които да хвърлят трохи или помия на тези, които са ги качили на пиедесталите им.

Не се ли замисляте, че за вас тези дарения от 100-200-300 хиляди лева са ощипване по бузката?!

Къде бяхте до вчера?! Кога попитахте някоя болница дали има нужда от нещо?!

Бедният народ събира капачки и дарява за деца и болници в нужда, а вие пиете кръв, человеческа… Сега се сетихте, че има и други хора освен вас на Земята…

По-искрени са помислите на всеки обикновен човек, ушил маска за близък или непознат, по-трогателно е, че някои се погрижиха и за хората в администрацията, която трябва да е на постовете си, по-щастлива ще е бабата, получила продуктите пред дома си, а вие с вашето лицемерие се скрийте! Нам не е нужно да ви ръкопляскаме в 21:00 ч, защото сте ни хвърлили пясък в очите с няколко дребни монетки за вашия джоб! Така ли изкупувате греховете си и измивате лицата си пред обществото?! Помислете за другия! Стига с този ваш популизъм!