Кралица Елизабет в социалните мрежи: Налага се всички да променим навиците си
Секция: Шоубизнес
22 Март 2020 10:09
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кралица Елизабет в социалните мрежи: Налага се всички да променим навиците си Тя и принц Филип се изолираха в Уиндзор

/КРОСС/ След като стана ясно, че принц Хари и Меган Маркъл са под карантина в Канада, както и че принц Уилям и Кейт Мидълтън се грижат за децата и тяхното домашно образование и кралица Елизабет Втора коментира как се справя с живота в изолация.

Тя потвърди, че живее в сложна ситуация, която е такава и за целия свят и потвърди, че заради заплаха от коронавирус по-рано се е отправила към замъка Уиндзор. Официалното обращения на кралицата се появи в социалните мрежи.

„Ние с Филип разбираме, че много семейства и отделни граждани във Великобритания и по света навлизат в период на сериозно безпокойство и несигурност. На всички ни се налага да променим навиците и ежедневните дейности в полза на обществото, в което живеем и най-вече заради безопасността на най-уязвимите, обърна се кралицата – Мога да ви уверя, че аз и моето семейство сме готови да дадем своя принос“

Вчера Елизабет II беше забелязана да напуска Бъкингамския дворец, като преди това отмени всички планирани пролетни събития. Заедно с кралицата в резиденцията в Уиндзор отиде и домашният любимец на име Канди.

В същия ден принц Филип напусна Сандрингам, за да се събере отново със съпругата си: според източници на британската преса, той е пристигнал там с хеликоптер.