Михаела Маринова с емоционален авторски дебют (Видео)
Секция: Шоубизнес
22 Март 2020 15:06
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Михаела Маринова с емоционален авторски дебют (Видео)

/КРОСС/ „Страх от самота" е първата песен по музика и текст на певицата, която предстои да издаде дебютния си албум „Стъпка напред".

Дни преди да направи гигантска „Стъпка напред" с дългоочаквания си дебютен албум, Михаела Маринова стреля право в сърцата с най-личната си музикална изповед до този момент - „Страх от самота". Това е първата песен изцяло по музика и текст на изпълнителката, а аранжиментът е дело на Евгени Димитров-Маестрото, който не крие, че Михаела е любим негов млад артист. Когато чува песента, той сам ѝ предлага да направи аранжимента. Маестрото записва и пианото в парчето.

 

video: https://www.youtube.com/watch?time_continue=240&v=GGqfJGxVwVs&feature=emb_logo

 

„Дълго време нямах смелостта да споделя „Страх от самота" със света, но започвайки подготовка за албум, знаех, че тази песен трябва да стане част от него. Когато я пуснах на Саня, тя реагира супер емоционално и ми даде да разбера, че в правенето на музика нямам право на страх", казва Михаела Маринова.

Сценарист, режисьор и оператор на видеото е Стефан Н. Щерев. Снимките са правени в района около Шабла, на ръба на няколко 30-метрови скали, където Михаела се налага да преодолее страха си от високото. Част от видеото, след специално разрешение от Министерство на отбраната, става и 100-годишен морски фар.

Дебютният албум на Михаела Маринова „Стъпка напред" излиза на 26.03 в дигитална версия и на CD. В него ще влязат както някои от най-големите хитове на певицата, така и 5 съвсем нови песни.