Бербатов се включи в битката срещу COVID-19, направи дарение на БЛС
Секция: СПОРТ
23 Март 2020 16:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Бербатов се включи в битката срещу COVID-19, направи дарение на БЛС

/КРОСС/ Легеднарният български нападател Димитър Бербатов излезе със специално обръщение в личния си профил във "Фейсбук", в което той отдава почит и изказва благодарността си за страхотната работа, която вършат българските лекарски лица в кризисните последни дни, съобщи GONG.

Голаджията сподели, че е направил дарение към Българския лекарски съюз, като приветства и други да направят същото, както и да бъда спазени всички мерки за неразпространение на коронавируса.

„Намираме се наистина в една безпрецедентна ситуация и затова искам да изкажа цялата си благодарност към всички медицински лица и лекари и всички като цяло, които искат да спрат разпространението на този вирус".
„Въпреки че майка ми е бивш медицински служител аз в момента не мога да си представя каква е ситуацията - безсънните нощи, емоцията, усилията, неприбирането вкъщи, само за да се спре вируса. Най-малкото, което мога да кажа е благодаря!".

„Реших да направя лично финансово дарение на българския лекарски съюз, да бъдат закупени консумативи, за да може всички медицински работници, които са на първа линия да бъдат защитени. Надявам се, че и други ще последват моя пример. Всички сме заедно в това предизвикателство".

„Нека си останем вкъщи, всички останали. Знам, че има хора, на които им се налага да работят и сега. Апелирам просто да сме внимателни. Нека спазваме указанията и да спазваме дистанция помежду ни. Не трябва, разбира се, да спираме да се усмихваме. Когато сме вкъщи имаме повече време за децата, повече време да се самоусъвършенстваме", завърши Митко.