Нели Петкова представя „Broken“(видео)
Секция: Шоубизнес
26 Март 2020 18:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Нели Петкова  представя „Broken“(видео)

/КРОСС/ Нели Петкова представя новия си англоезичен проект -
съррцераздерателната поп / R&B песен „Broken" и видеото към нея. От 26 март 2020 г., сингълът е достъпен във всички дигитални стрийминг платформи чрез ADA / Warner Music.
https://lnk.to/NellyPetkovaBroken
Мелодичната песен е одобрена от Warner Music за Регионално парче на седмицата и всички лицензианти и филиали на Warner Music от Централна и Източна Европа ще подкрепят "Broken" чрез редица активности, включително ще го включат в плейлистите си и ще го предоставят на телевизиите и радиостанциите в съответната страна.
В „Broken" виждаме Нели Петкова в нова светлина - парчето е в стил R&B. Нели споделя, че за нея е огромно удоволствие да работи с едни от най-добрите в този стил музика. В създаването на „Broken" певицата си сътрудничи с носителя на „Грами" - музикалния продуцент David „Swagg R' Celious" Harris, който спечели наградата за най-добър R&B албум през 2019г. (за албума на певицата H.E.R. - бел. ред.). Също така, той получи още 5 номинации „Грами " през 2020 г.
Нели Петкова написа песента „Broken" съвместно със Swagg R'Celious и записа вокалите в Ню Йорк. Текстът и изпълнението на „Broken" са с характерния за певицата дълбок емоционален заряд.
Нели сподели своите силни емоции около записването и заснемането на „Broken": „Когато Swagg ми изпрати идеята за песента, аз веднага се припознах в текста. Започна с „Разбита, толкова съм разбита, но все още държа на теб...". Тези думи ме докоснаха дълбоко. По това време бях в мрачен емоционален момент от живота ми и песента резонира с мен. „Така се чувствам в момента", казах на Swagg, и искам да пея за това. Искам да кажа на хората да не се страхуват да споделят чувствата си. Имаме нужда да общуваме по-открито емоционално . Общуването е ключът към щастието!"
След няколко онлайн сесии чрез Skype, обменяйки идеи за текста, е готов и окончателния вариант на „Broken". „Много обичам тази песен и съм щастлива, че работя със Swagg, тъй като той е изключително талантлив човек, който изпитва силна емпатия и усеща емоционално артистите, с които работи", казва Нели.
Видеото на „Broken" улавя едновременно атмосферата на Ню Йорк и емоционалното състояние на лирическата героиня. Режисьор на музикалното видео е Muyinza Kasirye. „Направихме снимките на някои емблематични за Ню Йорк места. Идеята беше да покажем, че независимо къде се намираш в света, винаги изпитваш чувства като всеки друг човек. Можеш да си на върха на света и пак да си разбит емоционално."
Цялото послание на песента и видеото, кореспондират и със специфичната ситуация, в която се намира света в момента. „Сега, повече от всякога, всеки от нас усеща силната необходимост от близък и любим човек до себе си."

video: https://www.youtube.com/watch?v=GknF-99nTl8&feature=youtu.be