Huawei P40 Pro влиза в продажба на българския пазар в комплект с Huawei Watch GT 2
Секция: Технологии
27 Март 2020 15:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Huawei P40 Pro влиза в продажба на българския пазар в комплект с Huawei Watch GT 2

/КРОСС/ Обявеният вчера на глобално онлайн събитие флагман от серията P40 – P40 Pro, ще бъде достъпен за българските потребители от 6 април в атрактивен комплект с Watch GT 2 и удобна потребителска програма Huawei VIP Service.

Комплектът ще може да се закупи от онлайн магазините на Теленор, А1, Технополис, Техномаркет, и партньори на Polycomp като Техмарт, Plesio.bg, Ozone.bg, Ardes.bg, Laptop.bg и други, както и от традиционната работеща магазинна мрежа на Теленор, А1, Техномаркет, Технополис, Техмарт, Ардес, Plesio и други партньори на дистрибутора Polycomp. Цветовете на устройствата в комплекта - Huawei P40 Pro и Huawei Watch GT 2, са според наличностите на търговеца.

Периодът на кампанията е от 06.04.2020 г. до 30.06.2020 г. или до изчерпване на ограничените количества, на препоръчителна крайна цена от 1999 лв. в брой или на изплащане с абонаментен план в мобилните оператори.

50 GB допълнително пространство за съхранение и Huawei VIP Service  

Освен Watch GT 2, комплектът, с който стартират продажбите на Huawei P40 Pro, включва и 50GB безплатно облачно съхранение за 12 месеца в Huawei Mobile Cloud.

Huawei P40 Pro е част и от сервизната програма Huawei VIP Service, с която компанията ще предлага удобна персонална помощ за гладко преминаване към използване на новия смартфон, който е базиран на Android 10, работи с познатия интерфейс EMUI 10.1, и идва със собствения магазин за приложения на компанията – Huawei AppGallery.

На разположение на потребителите са както безплатната линия за обслужване на клиенти - 0800 18 818, така и новият собствен форум на Huawei, който постоянно ще се обновява с актуална информация за използването на глобалните и локални приложения на базираните на AppGallery смартфони.

Комплект от иновации

Huawei P40 Pro се предлага у нас с 8GB RAM памет и 256 GB вътрешно пространство за съхранение, идва с четворно заоблен 6.58-инчов OLED дисплей, и впечатлява с безпрецедентна четворна фотографска система, разработена съвместно с Leica.

Тя е базирана на физически най-големия до мoмента CMOS сензор в мобилно устройство, който заедно с много други иновативни технологии допринася за немислимо досега качество на снимки и видеа при всякакви условия, дори при много ниска осветеност.

Базиран на ултрамощния чипсет Kirin 990 5G, новият флагман разполага с цялата необходима мощност както да поддържа гладката работа и на най-натоварващите приложения, така и да използва напредъка в изкуствения интелект за добавяне на функции като избор на най-добър кадър при заснемане на бързо движещи се обекти, премахване на нежелани обекти, случайно навлезли в кадъра, приближаване на звука заедно с картината при видео заснемане, и много други.

Селфи камерата също е достойна за цялостния пакет от иновации – тя е 32MP двойна камера, гарантираща естествен боке ефект на автопортрета ви, с която можете да заснемете дори 4К видео селфи.  

Watch GT 2 е устройството, което помага ежедневно и неусетно да променим нагласата си към своето здраве, начин на живот и физическа активност. С издръжливост на батерията до 2 седмици, мониторинг на 15 вида спортни активности, постоянно следене на пулса и нивото на стреса, отчитане на качеството на съня, и предлагане на ценни съвети за тяхното подобряване през приложението Huawei Health, Watch GT 2 е пример за това как екосистемата от свързани устройства помага за повишаване на цялостното качество на живот на потребителите.

Цветовете, в които ще се предлага P40 Pro на нашия пазар, са Black, Ice White и Silver Frost.