Почина 14-годишен футболист на Атлетико Мадрид
Секция: СПОРТ
29 Март 2020 11:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Почина 14-годишен футболист на Атлетико Мадрид

/КРОСС/ 14-годишният юноша на футболния Атлетико Мадрид Кристиан Минчола почина, но от клуба не съобщават причината за смъртта му.

"Шокирани сме от много тъжната вест за смъртта на нашия млад футболист и дълбоко скърбим за неговата загуба. Атлетико Мадрид и цялото наше семейство ще бъде със семейството на Кристиан в тези моменти на неизмерима болка", коментира президентът на Атлетико Мадрид Енрике Серезо.

Спортният директор на клуба Мигел Анхел Хил нареди знамената на клубния стадион "Уанда Метрополитано" да бъдат спуснати наполовина в памет на починалото момче.

Към съболезнованията се присъедини и капитанът на първия състав Коке. "Изпитвам гняв и болка, че трябва да се сбогувам с Кристиан Минчола. Животът е много нечестен. Гордея се, че ти носи нашия екип. Изпращам подкрепа за твоето семейство и твоите съотборници. Почивай в мир", написа испанският национал в Туитър.

14-годишният нападате Минчола бе определян за един от големите таланти в школата на Атлетико, като той има над 50 гола за различните формации на тима.