Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс с второ дарение в битката срещу коронавируса
Секция: Шоубизнес
31 Март 2020 13:50
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс с второ дарение в битката срещу коронавируса При това, само две седмици след щедрото дарение на актьорите на стойност 1 милион долара

/КРОСС/ Преди няколко седмици Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс направиха голямо дарение за всички, които се борят с разпространението на коронавируса. Пандемията от COVID-19 продължава, а звездната двойка дари 400 000 долара на четири болници в Ню Йорк. 

Блейк и Райън са дарили по 100 000 долара на всяка от четирите най-засегнати болници в Голямата ябълка, а именно Elmhurst, NYU Hospital, Mount Sinai и North Westchester. Източник, близък до двойката, споделя, че Рейнолдс и Лайвли искат "да продължат да окуражават хората в цялата страна да помагат на своите общности, местни болници и здравни работници през това време".

Още при първото си дарение Лайвли насърчи всеки да направи каквото може в този труден за всички период. "Covid-19 е жестоко засегнал възрастните хора и семействата с ниски доходи", написа тя в Instagram тогава. "Раян и аз даряваме 1 милион долара, за да бъдат разделени между @feedingamerica и @foodbankscanada. Ако можете да направите нещо, тези организации се нуждаят от нашата помощ."

Актрисата подчерта важността на социалното дистанциране и припомни на всички, че макар да не можем да се срещаме физически, любовта все още може да бъде предавана, благодарение на всички приложения и платформи, които познаваме добре.

"Въпреки че трябва да се дистанцираме, за да защитим онези, които нямат възможност да се самокарантират, можем да останем свързани", споделя Блейк. "Спомнете си самотните и изолираните. FaceTime, Skype, направете видеоразговор. Запомнете, че любовта може да пътува през всичко това. Можем да направим нещо един за друг, дори ако това е просто да си останем вкъщи."