Кая Гербер стартира свой читателски клуб
Секция: Шоубизнес
31 Март 2020 15:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кая Гербер стартира свой читателски клуб Любимката ни от котешката пътека сподели и своите книжни фаворити, на които разчита по време на социалната изолация

/КРОСС/ Карантината предизвиква всеки от нас най-накрая да открие време за онези удоволствия, за които по принцип не ни остава много време.

Четенето, за съжаление, е едно от тях. Много звезди направиха крачката към установяването на собствен читателски клуб (здравей, Рийз Уидърспуун!), а следващата холивудска персона, която предприема това начинание, е Кая Гербер. Доста често виждаме дъщерята на Синди Крауфорд по улиците на световните модни столици с книга в ръка и просто трябва да признаем, че това е МНОГО секси.

„Знам, че в момента всички се чувстваме изолирани, затова се опитвах да помисля за лесни начини да останем свързани (освен просто скролване) и реших, че ще създам читателски клуб", сподели супермоделът в Instagram. „Чета много сама, но бих искала да мога да говоря с вас за това… Затова всяка седмица ще публикувам книга в моите истории, а на следващата седмица ще се включвам на живо (понякога с приятел, писател, гост и т.н.), така че всички да можем да обсъдим книгата!"

Първият избор на Кая е романът, който сигурно води класацията за най-много получена любов в социалните мрежи, а именно "Нормални хора" на Сали Руни. Действието проследява двама милениали, които търсят себе си и опитват да намерят път за любовта си един към друг, а сред почитателите на книгата са Лена Дънам и Емили Ратайковски.

"Нормални хора" е новата любима книга на Гербер, но това далеч не е единствената книга на нощното ѝ шкафче. По-рано тази седмица звездата от подиума сподели своя списък с книги, които препоръчва с две ръце, а сред предложенията видяхме "Добър ден, тъга" на Франсоаз Саган и "Хладнокръвно" на Труман Капоти. Впечатлени сме от вкуса на Кая!