Предстоящи събития на 1 април
Секция: Предстоящи събития
01 Април 2020 07:24
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 1 април

/КРОСС/ ***
София.
От 10.00 часа чрез видеоконферентна връзка ще се проведе редовно правителствено заседание.
***
София.
От 8.00 ч. в Министерски съвет ще се проведе редовният брифинг на Националния оперативен щаб срещу коронавируса.
***
София.
От 8.00 часа в катедрален храм „Успение Богородично" към Българска православна старостилна църква ще бъдат отслужени Полунощница и лития за упокой, великопостни часове, изобразителни.
***
София.
От 10.00 часа в катедрален храм „Успение Богородично" към Българска православна старостилна църква ще бъде отслужена Вечерня с преждеосвещена света литургия.
***
София.
От 10.30 ч. в зала Пленарна зала на пл. Народно събрание 2 Комисията по бюджет и финанси ще проведе заседание.
***
София.
От 11.00 ч. в зала 134 Комисията по енергетика ще проведе заседание.
***
София.
От 11.30 часа в катедрален храм „Успение Богородично" към Българска православна старостилна църква ще бъде отслужен Молебен при повсеместно разпространение на смъртоносна зараза.
***
София.
От 11.30 часа в катедрален храм „Успение Богородично" към Българска православна старостилна църква ще бъдат отслужени Велико повечерие с целия велик покаен канон на св. Андрей Критски, утреня и 1-ви час.
***
София.
От 10.00 часа в сградата на КЕВР ще се проведе открито заседание за обсъждане на доклад и проект на решение относно Заявление за одобряване на бизнес план за развитие на дейността
***
София.
От 14.00 часа в сградата на КЕВР Комисията за енергийно и водно регулиране ще проведе закрити заседания, на които ще приеме окончателните решения за цената на природния газ, цените на топлинната енергия и на електрическата енергия, произведена от централи с високоефективно комбинирано производство на електрическа и топлинна енергия, както и за цената на електрическата енергия, във връзка с изменението на цените на природния газ от 1 април 2020 г.
***
Варна.
От 15.00 часа в храм „Св. блаж. Ксения Петербургска" към Българска православна старостилна църква ще бъдат отслужени Велико повечерие с целия велик покаен канон на св. Андрей Критски, утреня и 1-ви час.
***
Враца.
От 17.00 часа в храм „Св. равноапп. Константин и Елена" към Българска православна старостилна църква ще бъде отслужено Велико повечерие с целия велик покаен канон на св. Андрей Критски.
***
Гоце Делчев.
От 17.00 часа в храм „Св. Троица" към Българска православна старостилна църква ще бъдат отслужени Велико повечерие с четене на големия покаен канон на св. Андрей Критски.
***
Гоце Делчев.
От 19.00 часа в храм „Св. Троица" към Българска православна старостилна църква ще бъде отслужен Молебен при повсеместно разпространение на смъртоносна зараза.
***
Плевен.
От 9.00 часа в храм „Св. Пророк Илия" към Българска православна старостилна църква ще бъдат отслужени Девети час, великопостна вечерня и молитва за началото на Великия пост.
***
Плевен.
От 10.30 часа в храм „Св. Пророк Илия" към Българска православна старостилна църква ще бъде отслужена Вечерня с изчитане на 27 стихири на „Господи воззвах".
***
Плевен.
От 11.20 часа в храм „Св. Пророк Илия" към Българска православна старостилна църква ще бъде отслужена Лития за упокой.