Лекарите от ВМА от фронта срещу коронавируса трогнаха с послание (СНИМКА)
Секция: БЪЛГАРИЯ
01 Април 2020 18:16
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Лекарите от ВМА от фронта срещу коронавируса трогнаха с послание (СНИМКА)

/КРОСС/ Лекарите от Военномедицинска академия (ВМА) трогнаха България.

Ангелите в бяло, които всекидневно се изправят срещу опасността от пандемията коронавирус, отправиха мотивиращо и емоционално послание към хората.

Облечени в специалните защитни костюми и маски специалистите от катедра Инфекциозни болести към ВМА са наредени един до друг в снега навън и всеки от тях държи по една буква, а съобщението е - Всичко ще бъде наред!

Снимката на лекарите е публикувана на страницата на болницата във фейсбук със заглавие: „Вие сте вкъщи. Ние сме на работа. И ВСИЧКО ЩЕ Е НАРЕД!

За броени минути публикацията набра огромна популярност и хиляди харесвания, а отдолу хората отправят пожелания и благодарят от сърце за грижите на медиците ни!

"Думите не са достатъчни, за да изразят благодарността и възхищението ни от вас! Успех! Пазете се! Бъдете здрави!"; "Вие сте бойци! Респект, за геройството и професионализма Ви! Благодарим за всеотдайността, лекарския дълг и това, че мислите за нашето здраве, за това животът да продължи и след тази пандемия!"; "В тази война, с невидим противник, вие сте на първа линия и се борите с него заради нас!" - са само част от вълнуващите коментари за лекарите, които рискуват живота си всеки ден, за да се грижат за нас.