Тарантино: Брад Пит е срамежлив
Секция: Шоубизнес
02 Април 2020 17:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Тарантино: Брад Пит е срамежлив

/КРОСС/ Куентин Тарантино сподели, че идеята в "Имало едно време... в Холивуд" Брад Пит да съблече ризата си, е била лично негова, въпреки че актьорът е "срамежлив" за този тип неща.

Сцената, в която 56-годишния актьор съблича ризата си, докато оправя антена на покрива, се превърна в емблематична за филма и фенове по цял свят се надпреварваха да я обсъждат като „една от най-секси сцените" в Холивуд досега.

Ейми Шумър коментира: „Беше смешно, защото всъщност Брад е доста срамежлив. В същото време той знае точно какво да направи. Идеята да свали хавайската си риза и след това фланелката си, беше страхотна. Дори когато го видите в бараката с инструменти или да слага кожени ръкавици с жица в устата си, той може да те побърка. Той просто знае точно какво и кога да направи".

Междувременно по-рано беше разкрито, че сценарият на Тарантино за „Имало едно време...в Холивуд" е бил заключен в сейф по време на снимките.

Уилям Пол Кларк, първият помощник на режисьора, сподели за известния комедийно-драматичен филм с участието и на Леонардо Ди Каприо и Марго Роби: „Запазихме третия акт в сейф в счетоводния отдел. Влизаш, получаваш сценария си, влизаш в малка стая, за да четеш третия акт... Когато приключиш, връщаш сценария обратно в сейфа и ти си тръгваш."

Според запознатите с методите на Тарантино, да крие сценария от участниците във филма, е един от нетрадиционните му похвати, които правят филмите му уникални.