Предстоящи събития в страната на 4 април
Секция: Предстоящи събития
04 Април 2020 07:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 4 април

/КРОСС/ *** София

От 08.00 ч. в Министерски съвет ще се проведе редовният брифинг на Националния оперативен щаб срещу коронавируса.

От 08.00 часа в катедрален храм „Успение Богородично“ към Българска православна старостилна църква ще бъдат отслужени Трети, шести час и Златоустова света литургия.

От 09.00 часа в храм „Рождество Богородично“ ще бъде отслужена Архиерейска Златоустова света Литургия.

От 11.00 часа в Министерския съвет вицепремиерът Томислав Дончев, министърът на здравеопазването Кирил Ананиев, председателят на Националния оперативен щаб ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски и представители на „Информационно обслужване“ ще дадат брифинг, на който ще бъде представена национална информационна система за борба с COVID-19.

От 17.00 часа в катедрален храм „Успение Богородично“ към Българска православна старостилна църква ще бъде отслужена Възкресна бденна служба.

*** Благоевград

От 16.00 часа в храм „Св. Седмочисленици“ към Българска православна старостилна църква ще се състои Възкресна бденна служба.

*** Варна

От 11.00 на фейсбук профила на зоологическата градина ще се проведе онлайн излъчване на процеса по хранене на маймуните.

От 15.00 часа в храм „Св. блаж. Ксения Петербургска“ към Българска православна старостилна църква ще се състои Възкресна бденна служба.

*** Велинград

От 16.00 часа в храм „Икона на Пресвета Богородица "Радост на всички скърбящи““ към Българска православна старостилна църква ще се състои Възкресна бденна служба.

*** Враца

От 16.00 часа в храм „Св. равноап. Константин И Елена“ към Българска православна старостилна църква ще се състои Възкресна бденна служба.

*** Габрово

От 17.00 часа в храм „Препмчк Онуфрий Габровски“ към Българска православна старостилна църква ще се състои Възкресна бденна служба.

*** Дупница

От 09.00 часа в храм „Преп. Йоан Рилски Чудотворец“ към Българска православна старостилна църква ще бъдат отслужени Трети, шести час и Златоустова света литургия.

*** Ловеч

От 09.00 часа в града на Акатистовата събота, посветена и на чудотворната икона "Св. Богородица - Златна ябълка", Нагово високопреосвещенство Ловчанският митрополит Гавриил ще оглави Архиерейска Василиева света Литургия.

*** Плевен

От 17.30 часа в храм „Св. Пророк Илия“ към Българска православна старостилна църква ще бъдат отслужени Девети час, вечерня с изчитане на житието на св. Мария Египетска.

От 19.00 часа в храм „Св. Пророк Илия“ към Българска православна старостилна църква ще бъде отслужен Велик маслосвет.

*** Сандански

От 17.00 часа в храм „Живоносен източник на Пресвета Богородица“ към Българска православна старостилна църква ще бъде отслужена Възкресна бденна служба.