Топ кулинари водят онлайн курсове
Секция: Шоубизнес
05 Април 2020 12:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Топ кулинари водят онлайн курсове Вижте къде може да намерите безценни съвети за вкусни ястия

/КРОСС/ Заради принудителната изолация и многото свободно време у дома, родни и световни звезди се отдадоха на готвене. А водещи топ готвачи започнаха да преподават онлайн. Във време на криза любовта към храната се оказа обединяваща сила.

Любимецът на Брадли Купър и Лейди Гага, готвачът с няколко звезди Мишлен - Масимо Ботура, затвори своите ресторанти, но намери начин да носи радост, въпреки пандемията.

В своя Instagram акаунт с над 1 милион последователи, усмихнатият италианец започна готварско шоу, наречено „Карантина в кухнята”. Рецепти за паста и сосове и всичко най-вкусно, което идва от родината на кулинарните изкушения - Италия, намира място тук.

Коронавирусът отмени груповите готварски курсове на 84-годишната баба Нона от Северна Италия. И тя ги прехвърли в интернет с помощта на внучката си Киара. Лазаня, равиоли със сос от градински чай, вегетариански фетучини, канелони - всичко, което се готви във виртуалния клас, е по стара семейна рецепта.

И един хлебар от Ерфурт намери начин да усмихне клиентите си и да отклони за малко вниманието от суровата реалност. Торстен Рот създаде сладкиши и бонбони, вдъхновени от кризата с коронавируса. Сред тях са бутилки с дезинфектант от марципан, захарни антитела и дори самия вирус под формата на мини торта.