Брус Уилис и Деми Мур отново заедно – забавляват се по пижами
Секция: Шоубизнес
07 Април 2020 17:56
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Брус Уилис и Деми Мур отново заедно – забавляват се по пижами

/КРОСС/ Холивудските актьори Деми Мур и Брус Уилис, които са разведени от двадесет години, се забавляваха с фотосесия по пижами по време на изолация заради коронавируса, съобщи британският в."Метро".

Снимките бяха направени заедно с две от дъщерите им - Талула и Скаут и техните половинки. На кадрите не се вижда най-голямата дъщеря Румър.Уилис, който е на 65 години и Мур, на 57 години, бяха женени от 1987 до 2000 г. и имат три дъщери. След раздялата си те запазиха отлични отношения. И от снимките, разпространени в социалните мрежи от дъщеря им Талула, е очевидно колко са близки.

Актьорите позират прегърнати на един от кадрите. Всички участници във фотосесията са облечени в пижами на зелени и бели райета.
Не е ясно дали настоящата съпруга на Уилис Ема Хеминг също е под карантина с голямата фамилия, отбелязва изданието, което посочва, че не е известно и защо най-голямата дъщеря Румър, на 31 години, отсъства от пижаменото парти.

Деми Мур бе гост на церемонията по подновяване на брачните обети на Уилис и съпругата му Ема през март миналата година, а двойката бе гост на премиерата на биографичната книга на Мур през септември.