Меган иска да живее заедно с майка си, Хари няма нищо против
Секция: Шоубизнес
05 Май 2020 17:34
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Меган иска да живее заедно с майка си, Хари няма нищо против Двамата вече търсят къща, подходяща и за Дория Рагланд

/КРОСС/ Въпреки че Меган Маркъл и принц Хари вече живеят в Америка, двамата все още не са се виждали с майката на херцогинята – Дория Рагланд. Причината е социалната изолация, наложена заради пандемията от коронавируса. Когато обаче тя приключи, бившите кралски особи мислят да прекарват повече време с Дория и дори искат да живеят заедно с нея.

Според The Sun, родителите на Арчи все още търсят дом в Лос Анджелис, но вече гледат за имот, който ще е подходящ и за г-жа Рагланд. Източник твърди пред изданието, че Дория е изключително самостоятелна и ще иска доста лично пространство. „Тя ще си има собствена пристройка“, казва близък до двойката.

Освен че Дория ще бъде близо до дъщеря си, тя ще помага и в грижите за Арчи. Преди да се премести в Америка, Меган имаше няколко верни служители, които наглеждаха сина ѝ, когато тя беше заета с кралски задължения. Сега обаче Маркъл няма доверие на американските детегледачки и затова иска някой близък да поеме част от грижите за бебето.

Източникът добавя, че Хари също се е сближил много с Дория и, противно на очакванията, няма търпение да живее заедно с тъща си. Всички тези планове обаче ще трябва да почакат, защото принцът и съпругата му няма да се местят скоро заради карантината.