Никита Михалков изобличи Бил Гейтс и откри цензура в Русия (видео)
Секция: Коментари
08 Май 2020 19:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Никита Михалков изобличи Бил Гейтс и откри цензура в Русия (видео)

/КРОСС/ Последното издание на предаването на Никита Михалков "Бесогон" бе свалено от ефира на "Россия24", оплака се самият той в обяснителна декларация, публикувана в YouTube. Дали видният някога режисьор забелязва парадокса, че руският държавен тв канал го спира, а американската частна социална мрежа го оставя да говори? Колко иронично би било, ако утре отиде в американското посолство и поиска политическо убежище като жертва на репресии.

Може да се каже, че през последните години винаги, когато Михалков си отвори устата пред камера и микрофон, следва някаква лъжа. Ето и сега твърдението му, че предаването му е спряно от ефир, не е съвсем вярно. Предаването е излъчено, даже е имало едно повторение (но то било в неудобно време). По принцип "Бесогон" се излъчва двукратно в петък и се повтаря по три пъти в събота и в неделя. Миналата събота и неделя повторенията не са излъчени. И режисьорът изпадна в конспиративна истерия - федералният канал го лишава от свободата на словото му и сваля предаването му от ефир.

„За мен това е чиста проба цензура!", заяви той и препоръча на всички да гледат "забранения брой" на "Бесогон" в YouTube, за да разберат сами защо е спрян. Гледахме го и ще споделим някои от потресаващите неща, които научихме. Предупреждаваме жените, децата и хората със слаби сърца да не четат нататък.

В този "забранен" брой на "Бесогон", озаглавен "Кой държи държавата в джоба си", Михалков не просто гони бесове - той направо разказва (за) играта на началника на бесовете, самия Сатана, милиардерът-филантроп Бил Гейтс. Той е тарторът на шайка богаташи-благотворители, сред които са Джордж Сорос (закъде без него), Уорън Бъфет, Опра Уинфри, Дейвид Рокфелер, Майкъл Блумберг, Тед Търнър... (Дейвид Рокфелер почина преди 3 години, но да не издребняваме).

Според Михалков, Бил Гейтс иска да докара апокалипсис, като „целта е да намали човечеството, консумиращо твърде много кислород и хранителни продукти и отделящо твърде много въглероден двуокис". На фона на зловеща музика режисьорът разказа, че под формата на ваксинация, компания на Гейтс осъществя чипизация (чипиране). Като доказателство показа документ с патентен номер WO/2020/060606, регистриран от Microsoft Technology Licensing, LLC, основана от Гейтс. И наблегна особено на трите шестици в номера, за които всички вярващите християни знаят, че те са числото на Звяра от Библията. Тук трябва за всеки случай да се прекръстим, защото ето какво вече се случва според Михалков:

"В човешкото тяло се имплантира чип, който играе ролята на регулаторен орган, за да гарантира, че характеристиките на ежедневната дейност съответстват на някаква криптовалута. Ако изпълнява условията, човекът получава определени бонуси, с които може да си купува разни неща. С други думи, заради криптобонуси, човек продава своята личност. Своята свобода, своята независимост. А тези, които управляват чиповете, имат пълната възможност да ви заставят да правите това, което им е необходимо. Можете да откажете да ви поставят чип - но това няма да може да постъпите в университет, няма да получавате висока заплата, да управлявате автомобил - оставате без права. Общата цел е съкращение на човечество, потребяващо твърде много кислород, храна и всичко останало".

Има и още една потресаваща подробност - въпросният патент бил получил международен статут на 22 април 2020 г., в деня на - тук се дръжте здраво да не паднете - 150-годишнината от рождението на В. И. Ленин.

В крайна сметка, според Михалков, цялата световна криза с коронавирусната пандемия била умишлено предизвикана от богатите либерални елити. Те вече се чувствали сериозно застрашени както от действията на президента Путин, така и от политиката на президента Тръмп. Но се надявали, че в напрегнатата ситуация около COVID-19 няма да сетят за тях. А и в суматохата можели да покрадат още малко и да укрият добре заграбеното...

Какво е това? Нов страничен ефект на COVID-19? Резултат от излагане на 5G вълни? Обсебване от демони? Остро психическо разстройство, предизвикано от отмяната на военния парад на 9 май? Прекаляване с химически субстанции? Може би, но най-вероятно това е добрата стара пропаганда, според правилото на Гьобелс „Ако кажеш достатъчно голяма лъжа и я повтаряш, хората ще повярват". За такива неща държавната телевизия в в днешна Русия не спира предавания, а вдига заплатите на екипа.

В старанието си да разгроми повече врагове обаче, Михалков се увлече и изглежда премина някои граници, като нападна и личности от руския държавен елит - това са президентът на държавната "Сбербанк" Герман Греф и председателката на Съвета на федерацията на Русия (горната камара на парламента) Валентина Матвиенко. Такива неща в Русия не се прощават лесно, дори и на Никита Михалков. Предстои да видим дали "Бесогон" ще се завърне в държавния ефир или е изгонен оттам завинаги.

ЕМИЛ ГЕОРГИЕВ
www.segabg.com

video: https://www.youtube.com/watch?v=MEtaaNNuVCI