Предстоящи събития на 12 май
Секция: Предстоящи събития
12 Май 2020 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 12 май

/КРОСС/ ***
София
От 8.00 ч. секретарят на Националния оперативен щаб доц. Димо Димов ще направи съобщения за актуалната ситуация в страната със заразата от коронавирус.
***
София
От 13.00 часа ще се проведе извънредно заседание на Народното събрание.
***
София
От 08.00 часа в храм „Успение Богородично" към Българската православна старостилна църква ще бъдат отслужени трети, шести час и св. Литургия.
***
София
От 10.00 часа в храм „Успение Богородично" към Българската православна старостилна църква ще бъде отслужен молебен при повсеместно разпространение на смъртоносна зараза.
***
София
От 11.30 часа пред Министерски съвет Синдикатът на българските медицински специалисти ще внесе подписка на гражданите, подкрепили Декларацията от 01.03.2019г.
***
София
От 13.00 часа ПП АБВ ще даде пресконференция в централата на партията.
***
София
От 13.00 часа председателят Румен Христов и представители на ръководството на СДС ще поднесат венци и цветя пред паметника на Роналд Рейгън в Южния парк по повод третата годишнина от издигането на паметника, заради приноса на Рейгън за падането на "Желязната завеса" и подкрепата му за демократизацията на Източна Европа.
***
София
От 16.00 часа в храм „Успение Богородично" към Българската православна старостилна църква ще бъде отслужен девети час, празнична вечерня и полиелейна утреня с 1-ви час.