Виктория търси най-добрата кавър версия на песента ѝ за Евровизия “Tears Getting Sober”
Секция: Шоубизнес
13 Май 2020 14:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Виктория търси най-добрата кавър версия на песента ѝ за Евровизия “Tears Getting Sober”

/КРОСС/ Виктория обявява конкурс за най-добър музикален кавър на песента ѝ „Tears Getting Sober", с която трябваше да представи България на Евровизия 2020. Търсенето ще продължи до 25 май, като всички музиканти и певици, които искат да се включват, трябва да качат в YouTube или Instagram своите интерпретации на песента, като използват #TearsGettingSober в описанията на своите видеа.

Видео послание от Виктория:

video: https://www.youtube.com/watch?v=c15ReCxpKU8

Големият победител ще получи възможността да се включи в онлайн музикална сесия заедно с Виктория и екипа, който работи по предстоящия ѝ албум. Петте най-добри интерпретации на „Tears Getting Sober" пък ще получат пълния комплект мърчандайзинг на певица, който се продава на нейния сайт от днес. Победителите ще бъдат избрани от Виктория и екипа ѝ.

В края на този месец предстои да излезе и новата песен на Виктория, която е на английски и ще се казва „Alright". Певицата снима и музикално видео, което също ще бъде представено заедно с песента.

На 16 май Виктория ще вземе участие в специалното шоу на Евровизия „Europe Shine A Light", което ще бъде излъчено на живо от 22 часа в ефира на БНТ 1. Телевизионната програма няма да има конкурсен характер, а ще бъде платформа за популяризирането на песните и артистите от отменения конкурс.