„Без сълзи“ с музиката на Б.Т.Р. (Видео)
Секция: КУЛТУРА
15 Май 2020 07:51
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
„Без сълзи“ с музиката на Б.Т.Р. (Видео)

/КРОСС/ „Фотографски дневник“ на Б.Т.Р. на музикалния фон на „Без сълзи“ е шестият сингъл от 12-ия студиен албум „Невидими стени“ на групата. В кратката форма на видеоклип са запечатани кадри от дългия, 27 годишен път на бандата.

 

video: https://www.youtube.com/watch?v=_PYRS4Lem4Y&feature=youtu.be

 

Във фотографската лента ще „разгледаме“ снимки от концертите на Б.Т.Р. на българската и световна сцена, от мегаполисите на няколко континента в които са концертирали. С „намигване“ и чувство за хумор са включени непубликувани кадри „зад кулисите“ и с някои от рок величията от световната сцена, с които Б.Т.Р. са свирили.

Видеоклипът на „Без сълзи“ е по идея на Б.Т.Р. , реализацията е на Илиян Диков/барабани/ от групата. Музиката и текстът са на Славчо Николов, аранжиментът е на Б.Т.Р.

Премиерата на „Без сълзи“ е на Рождения ден на Славчо Николов - 15 май.

Славчо Николов става част от Б.Т.Р. през 1993 г. Освен виртуозен китарист, Славчо е автор на въздействащата музика и смислените и емоционални текстове на песните на групата, непреходни и актуални през годините. Наско, Илиян, Иван от групата и екипът на Б.Т.Р. с пожелание към Славчо „Бъди благословен “.

Във връзка с извънредното положение - Третото Европейско Турне на Б.Т.Р. за 2020 г и много планирани концерти в България са отложени. Нови дати за предстоящите концерти следете на официалната ФБ страница на групата.

 

Б.Т.Р. „Без сълзи“

Музика и текст – Славчо Николов

Аранжимент - Б.Т.Р.

Продуцент - Б.Т.Р.