Музиката на Deep Zone Project буквално полетя в Космоса (Видео)
Секция: Шоубизнес
15 Май 2020 11:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Музиката на Deep Zone Project буквално полетя в Космоса (Видео) Групата представи най-новата си песен, в която си партнира с Тото

/КРОСС/ Музиката на Deep Zone Project вече буквално лети в Космоса. Премиерата на най-новата песента беше вчера, а вече се върти и по радиостанциите. Тя е колаборация с Тото и носи името Gimme love.

"Отдавна сме фенове да добавим допълнителна стойност към музиката. Свързахме се  с британска компания за метеорологични и космически изследвания и искахме по нестандартен начин да отбележим старта на тази песен, като я изстреляме буквално в Космоса. Предложихме им идеята и закачихме компактдиск към летателен апарат, свързан с голям метеорологичен балон, който се управлява с GPS система", разказа DJ Dian Solo в "България сутрин".

След контролиран 9-часов полет на 32 хил. метра дискът се е върнал успешно на Земята. 

 

video: https://www.youtube.com/watch?v=_ruq-Td7wy0

 

"За мен това е сбъдната мечта. Това за пореден път доказва, че когато човек си навие нещо, няма невъзможни неща", сподели още Диян Славов.

Видеото е заснето 2-3 седмици преди извънредното положение и е трябвало да излезе на 18 март, но се е наложило премиерата му да бъде отложена.

"Не съм по тези по-интересни неща и до последно не вярвах, че това е възможно. Скоро може и ние да отидем в Космоса", каза пред Bulgaria ON AIR вокалистката на групата - Ева-Мария.