Новите 4K HDR LCD телевизори Sony XH80 са вече достъпни на пазара
Секция: Технологии
15 Май 2020 12:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Новите 4K HDR LCD телевизори Sony XH80 са вече достъпни на пазара

/КРОСС/ Новите телевизори Sony предлагат висококачествено аудио-визуално преживяване и разнообразие на размери от 43 до 85 инча.

HDR Телевизорите на Sony XH80 са истинско аудио-визуално удоволствие. 4K HDR X1 процесорът в XH80 използва усъвършенствани алгоритми за намаляване на шума и подсилване на детайлите. С още по-ясния 4К сигнал всичко, което гледате, се доближава до 4К резолюция и е изпълнено с контраст и живи цветове. Разширявайки палитрата от нюанси, дисплеят TRILUMINOS, захранван от X1 процесора, възпроизвежда повече цветове от стандартен телевизор.

Той анализира и обработва данни, за да направи цветовете в изображенията още по-естествени и прецизни и да ги доближи повече от всякога до тези в реалния живот. Моделите от серия XH80 поддържат HDR формат Dolby Vision, предоставяйки поразителни акценти, живот на цветовете и дълбочина на черното. Новоразработеният X-Balanced високоговорител (за модели от 55 инча и нагоре) осигурява високо качество на звука при ултра тънък дизайн, докато съвместимостта с Dolby Atmos създава усещане за пространство и реално звучене на аудиото. 

Серията XH80 е Android TV с вградени Google Assistant , Google Play Store и Chromecast, които предоставят на потребителите лесен достъп до съдържание, услуги и устройства през широката си платформа. Оригиналните меню и потребителски интерфейс на Sony също са усъвършенствани за по-лесна ежедневна употреба. С активираните Google Assistant и Amazon Alexa можете да пускате и контролирате видеоклипове от YouTube с Google Home или да променяте канала и силата на звука с устройствата си при активирана Amazon Alexa. Потребителите на Apple AirPlay 2 могат да качват филми, музика, игри и снимки на телевизора направо от своите iPhone, iPad или Mac устройства. Технологията Apple HomeKit осигурява на потребителите лесен и сигурен контрол върху телевизора чрез Apple продуктите.

Цена и наличност

Телевизорите от серия XH80 са вече достъпни на пазара. За повече информация относно цената, моля посетете сайта на Sony България или страницата ни www.sony.eu.

Нови модели телевизори Sony и ключови характеристики

4K телевизор XH80 (модели от 85, 75, 65, 55, 49 и 43 инча)

 4K HDR X1 процесор възпроизвежда по-голяма дълбочина, текстури и естествени цветове благодарение на обектно-базираната HDR Remaster технология.

 Нов X-Balanced високоговорител, който съчетава чист звук и тънък дизайн (при модели от 55 инча и нагоре)

 Съвместимост с Dolby Vision™ и Dolby Atmos™.

 TRILUMINOS™ Display пренася и едва доловимите нюанси на цвят, светлина и градация от видео обектива до всекидневната. 

 Метална стойка и елегантна алуминиева рамка.

 Работи със Smart високоговорители, включително и с Google Home и Amazon Alexa устройства.

 Лесна връзка с множество устройства, включително Apple® AirPlay 2® и HomeKit™.

 Бърз достъп до разнообразно съдържание и услуги с Android TV.

 Персонализиран режим, предоставящ множество възможности, за да отговори на различните предпочитания на клиентите.