Виктория със специална роля в шоуто за "Евровизия"
Секция: Шоубизнес
16 Май 2020 13:13
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Виктория със специална роля в шоуто за "Евровизия"

/КРОСС/ Евровизия може и да е отменена, но музиката ще обедини Европа. Тази вечер на живо в ефира на БНТ може да гледате специалното шоуто “Europe Shine a Light” от 22.00 часа.

Българските зрители още могат да гласуват и в специалната класация „Любима песен от Евровизия 2020“, която ще посочи фаворита за българските 12 точки. Вотът е възможен през новото мобилно приложение на БНТ. Резултатите ще бъдат обявени в неделното издание на предаването "Денят започва с Георги Любенов".

Виктория има и специална роля в шоуто тази вечер.

Виктория Георгиева - български представител на Евровизия 2021: На 16-ти всички участници в Евровизия пеем тази песен - ,,Love shine a lights" , която организаторите избраха и е доста подходяща, за обичта и любовта в света, за мира, да сме по-смирени, да се обичаме повече. Много интересна песен, която не ми е в стила и ми беше интересно да я изпълня, тъй като доста се отличава от това, което аз правя. Мисля, че се получи много естествено и много добре.

В рекламния клип, който се излъчва в 45 държави, главната роля е за Виктория.

Виктория Георгиева - български представител на Евровизия 2021: Толкова много участници - сложиха мен като соло за рекламата - това е доста голямо признание и съм много благодарна, много се радвам, че им е харесало.

Да слушаш една песен отново и отново и да пожелаеш да я изпееш по свой начин - точно това се случило с песента-победител на Евровизия 2019 и Виктория. Така се появи кавърът на Аркейд. Част от него ще зазвучи и по време на големия концерт ,,Europe Shine A Light".

Виктория Георгиева - български представител на Евровизия 2021: Направихме я с бандата на живо, въобще по съвсем различен начин се получи като атмосфера и емоция и мисля, че се възприе много добре това.

И песента на Виктория търси своето по-различно звучене. Ограничения няма. Конкурсът за кавър на ,,Tears getting sober" има една цел: да сближи хората, да ги обедини, особено сега.

Виктория Георгиева - български представител на Евровизия 2021: И да се доближим по някакъв начин емоционално до тях. Искахме да чуем техните версии на песента, да видим кой как си интерпретира в главата, ако щеш музикално и емоционално и по всякакъв начин. Идеята е просто да комуникираме повече с публиката. Аз лично също ще слушам всеки един кавър и това си е нещо много хубаво, тъй като и аз съм правила кавъри преди и много ми се е искало някой от артистите да чуе или да види.

Нова песен - това обещава Виктория на феновете си в края на май.

Виктория Георгиева - български представител на Евровизия 2021: Новата ми песен е много по-различна от тази за Евровизия. Доста по-жива е, има доста повече позитивизъм така да го нарека, тъй като много ми се искаше да изкарам песен, която да е обвързана по някакъв начин със ситуацията в момента. Текстът просто е много позитивен затова, че всичко ще бъде наред, каквото и да се случва и че трябва просто човек да се държи и да не губи вяра.