Шестимата от „Приятели“ в специален епизод за кухнята на сериала
Секция: Шоубизнес
17 Май 2020 13:40
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Шестимата от „Приятели“ в специален епизод за кухнята на сериала

/КРОСС/ Сериалът „Приятели“ би бил „напълно различен“, ако беше създаден през 2020 г., признава Лиса Кудроу.

56-годишната актриса играе ролята на Фийби в емблематичния ситком – който продължи от 1994 г. до 2004 г. – но Лиса признава, че сериалът вече не се счита за „революционен“, както някога.

Попитана как ще изглежда ситком от типа „Приятели“ през 2020 г., тя обясни: „„ Е, няма да е изцяло бял актьорски състав. Освен това мнението за сериала беше, че той е много прогресивен. В него имаше мъж, чиято съпруга откри, че е гей и бременна, и после те отгледаха дете заедно?! Ставаше въпроос за сурогатна майка. По онова време това беше революционно.”

Звездният актьорски състав – Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк и Матю Пери – отново се събират за документален филм, посветен на ситкома.

И Лиса разкри подробности за специалното събиране, което ще се излъчи в ефира на HBO.

Актрисата каза пред в. „Съндей Таймс“: „Никой не ни е виждал заедно след края на сериала. Ще си го припомним, ще поговорим за случващото се зад кулисите. Няма да играем нашите герои. Това не е епизод орт сериала. Не е по сценарий. Наистина ще е забавно.”

Лиса призна също, че кариерата й след „Приятели“ не е потръгнала изцяло по план.

Тя сподели: ”Когато приключихме с „Приятели“ си мислех: „просто ще правя независими филми. Това е, което искам!“ Но след това независимите филми си отидоха…”