Предстоящи събития на 18 май
Секция: Предстоящи събития
18 Май 2020 07:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития на 18 май

/КРОСС/ ***
София.
От 8.00 ч. в Министерски съвет представител на Националния оперативен щаб ще направи съобщение по повод актуалната обстановка с коронавирусната инфекция в България и света.
***
София.
От 8.00 часа в храм „Успение Богородично" към Българската православна старостилна църква ще бъдат отслужени Трети, шести час и св. Литургия.
***
София.
От 10.00 часа в храм „Успение Богородично" към Българската православна старостилна църква ще се състои Молебен при повсеместно разпространение на смъртоносна зараза.
***
София.
От 15.00 часа в храм „Успение Богородично" към Българската православна старостилна църква ще бъдат отслужени Девети час, вечерня и утреня с първи час.
***
София.
От 18.00 часа в храм „Успение Богородично" към Българската православна старостилна църква ще се състои Молебен към свт. Серафим, архиеп. Богучарски, Софийски чудотворец.
***
София.
От 9.00 часа 4-ти състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 11 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 9.30 часа 6-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 12 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 10.00 часа 16-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 18 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 10.00 часа 20-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу Л. Б., обвинен за участие в организирана престъпна група.
***
София.От 10.00 часа 12-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 4 жени, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 10.00 часа 22-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 5 души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 14.00 часа 16-и състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу трима души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 14.00 часа 4-ти състав на Специализирания наказателен съд ще гледа делото срещу 4-ма души, обвинени за образуване и ръководене на организирана престъпна група.
***
София.
От 11.00 часа в УМБАЛ „Св. Иван Рилски" ще започне кампания за безплатно тестване за хепатит С, която ще продължи до 22 май. Проби ще се взимат всеки делничен ден от 11.00 до 14.00 часа.
***
Гоце Делчев.
От 19.00 ч. в храм „Св. Троица" към Българската православна старостилна църква ще бъде отслужен Молебен при повсеместно разпространение на смъртоносна зараза.
***
Каварна.
От 10.00 часа на ул. „Добротица" 50 ще се проведе кампания за събиране на опасни отпадъци от домакинствата.
***
Пловдив.
От 9.00 часа в зала 2 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за причиняване на катастрофа, при която е загинала възрастна жена.
***
Пловдив.
От 9.30 часа в зала 10 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу двама души, обвинени в убийство.
***
Пловдив.
От 10.00 часа в зала 1 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за причиняване на катастрофа, при която е загинал велосипедист.
***
Пловдив.
От 11.30 часа в зала 10 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за причиняване на катастрофа, при която е загинал един човек, а 5-ма са пострадали.
***
Пловдив.
От 13.00 часа в зала 5 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу двама души, обвинени за отглеждане на растения от рода на конопа.
***
Пловдив.
От 13.00 часа в зала 10 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу двама души, обвинени за причиняване на пътен инцидент с влак, при който е загинал един човек, а двама са пострадали.
***
Пловдив.
От 15.00 часа в зала 5 на Окръжния съд ще се гледа делото срещу мъж, обвинен за опит за убийство.
***
Шумен.
От 14.00 часа в зала 203 ще се проведе Консултативен съвет за предстоящата сесия на Общинския съвет.