Шведите и норвежките признати за най-красиви в света
Секция: ЛЮБОПИТНО
19 Май 2020 08:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Шведите и норвежките признати за най-красиви в света

/КРОСС/ Сайт подреди нациите по красота. Класацията се прави от 2002 от международния сайт за запознанства Beautiful People. Според тазгодишната класация до момента за най-привлекателни потребителите са обявили мъжете от Швеция и жените от Норвегия, пише в. „Дейли Мейл".

Според правилата на сайта профилите на начинаещи кандидати да бъдат приети в "клуба на красивите" се оценяват в рамките на 48 часа от вече признати за привлекателни членове. Ако кандидатът/кандидатката не е достатъчно красив/а, акаунтът бива изтриван. Въз основа на това кои жители на кои страни са били по-често признавани за хубави, сайтът всяка година съставя списък на държавите според привлекателността на гражданите им.
За най-красиви до момента са обявени мъжете и жените от Скандинавските страни. Сред мъжете особено се подчертава красотата на шведите и датчаните, както и на бразилците.
В дъното на класацията са ирландци, руснаци и поляци. Потребителите на сайта не смятат за красиви и мъжете от Великобритания, Индия и Япония. Сред жените като най-непривлекателни физически са оценени германките и китайките