Жесток побой над млад мъж посред бял ден в центъра на Видин
Секция: БЪЛГАРИЯ
19 Май 2020 08:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Жесток побой над  млад мъж посред бял ден в центъра на Видин

/КРОСС/ Жесток побой над млад мъж посред бял ден в центъра на Видин, докато извеждал децата си на разходка. По думите му е бит с бухалки, ударен е по главата, докато държал едногодишното си дете. Жена му също била бита. По случая има 4 задържани, сред които и една жена.

Владимир излиза с едногодишните си близнаци на разходка в центъра на Видин. Нападат го група мъже с бухалки. Преди ден имал друго пререкание на пътя. За да не бъде блъснат от автомобил, Владимир удря по капака на колата. Шофьорът се заканва, че ще се саморазправя с него. Ден по-късно Владимир е нападнат.

Помолих ги само да оставя детето. Тогава бях ударен с бухалка по главата. Видях, че през това време бият и жена ми, която държеше другото дете, разказва той.

Когато слиза от автомобила, съпругата му Кристина вижда, че Владимир е заобиколен от група мъже. От ударите, които му нанасят, той пада на земята и изпуска едно от децата си. Кристина взима двете деца и бяга. Нападателите заплашват семейството и с убийство.

Свидетели на случилото се разказват, че ситуацията е била много стресираща. Те са на мнение, че подобно нещо е недопустимо.

Близки на нападателите са на друго мнение. Според тях, мъжете са отишли да се помирят и разберат, но са нападнати от Владимир и съпругата му. Това ги провокирало да отвърнат на удара. Те твърдят, че близките им не са носили бухалки и ножове.