Трима задържани при акция за поръчкови убийства в София
Секция: БЪЛГАРИЯ
19 Май 2020 09:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Трима задържани при акция за поръчкови убийства в София

/КРОСС/ Акция на Специализираната прокуратура и Столичната полиция е стартирала рано тази сутрин в района на кв. "Левски".

На адрес в квартала се извършват претърсвания и изземвания. Разследва се организирана престъпна група, за която се предполага, че е свързана с едно от последните поръчкови убийства в София.

Трима души са задържани, посочва БНР.

Източници на БНР от службите споделиха, че се работи по разкриването на убийството на Станка Марангозова - бизнес дама, застреляна през октомври 2019 г. в София. До този момент това престъпление не беше разкрито.

Убийството беше извършено с особено жестокост. Жената беше намерена застреляна в лекия си автомобил. Смъртта й беше свързана със слухове за ДДС измами и твърдения, че е дължала пари на много хора и дори е измамила част от тях. Твърденията обаче не бяха доказани.

Всички данни, с които БНР разполага, са неофициални и идват от службите за сигурност. Оттам не изключват до края на деня да има и още задържани.

Станка Марангозова беше разстреляна през октомври миналата година пред блока си в кв. "Дружба". До тялото й беше открита роза, оставена като послание от убиеца.