Sony обогатява гамата си саундбари с представянето на HT-G700 и HT-S20R
Секция: Технологии
19 Май 2020 13:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Sony обогатява гамата си саундбари с представянето на HT-G700 и HT-S20R

/КРОСС/ Вдъхнете живот на любимите си телевизионни предавания и филми с дълбок съраунд звук от новия 3.1-канален саундбар HT-G700 на Sony, включващ Dolby Atmos® и нов, специализиран централен високоговорител за по-голяма яснота на диалога
Наслаждавайте се на мощен 5.1-канален съраунд звук и елегантен дизайн с HT-S20R

 Sony представя  два нови саундбара HT-G700 и HT-S20R. Моделите гарантират върховна наслада от мощния звук, в който се потапяте, гледайки телевизия и филми в комфорта на вашия дом.

Кинематографичен съраунд звук и ясен диалог
HT-G700 е 3.1-канален Dolby Atmos® и DTS: X саундбар, който съчетава мощен съраунд звук с ясен диалог, за да можете да се потопите напълно в любимите си телевизионни програми и филми.

Чуйте многоизмерен звук с до 7.1.2 канален съраунд. HT-G700 включва Sony Vertical Surround Engine. Трите предни високоговорителя на HT-G700, комбинирани с първокласните технологии на Sony за обработката на сигнала, дават възможност за такова разположение, че звукът ви обгръща както във вертикална, така и в хоризонтална равнина. Освен това, HT-G700 може да ъпскейлва дори обикновения стерео звук до 7.1.2 съраунд звук, само с натискането на бутона Immersive AE (Audio Enhancement).

В допълнение, HT-G700 предлага специален централен високоговорител, така че вокалите да се чуват ясно, независимо дали става дума за диалог с бърза размяна на реплики в любимите ви телевизионни предавания или за шепот в холивудски филм. Той е идеален и за слушане на музика, гарантирайки истинска наслада от богатия и детайлен звук. A благодарение на S-Force PRO технологията HT-G700 повдига звука, за да хармонизира с картината на по-големите размери телевизори (над 55 инча) и да можете да се потопите напълно в това, което гледате.

Изберете своята перфектна настройка
Режимът на звука, който е най-подходящ за това, което слушате, може да бъде избран директно чрез бутон на дистанционното управление. Това ви позволява да навлезете по-задълбочено във филми с режим Cinema или да чуете всеки детайл от любимите си парчета в режим Music. Освен това има допълнителни настройки за гласов режим и нощен режим. Гласовият режим настройва звука, така че да се подчертае речта, за да не пропуснете и дума, а нощният режим оптимизира баланса на звука, така че да можете да чувате ясно, дори при ниски нива на силата на звука.

HT-G700 се предлага с мощен безжичен субуфер за по-дълбок и по-богат звук на басите. По-големият размер на кутията създава много по-дълбок и богат бас2. A свързването с телевизор е бързо и лесно чрез Bluetooth® или HDMI eARC / ARC.

HT-S20R е достъпeн, но мощeн 5.1-каналeн саундбар. Елегантният дизайн прикрива всъщност истинските му възможности: 400W мощност, два задни високоговорителя и субуфер. Проектиран така, че да подхожда перфектно на вашия телевизор, HT-S20R е и лесен за свързване чрез HDMI, оптичен или аналогов вход. А на музиката си можете да се насладите чрез Bluetooth® връзка или USB.

HT-G700 се очаква в края на май 2020 г. на приблизителна цена 879 лева.

HT-S20R се предлага от май 2020 г. на приблизителна цена 499 лева.

За продуктови характеристики, моля посетете:

https://www.sony.bg/electronics/kompaktni-tonkoloni/ht-g700

https://www.sony.bg/electronics/kompaktni-tonkoloni/ht-s20r

За още новини от Sony, моля посетете http://presscentre.sony.eu/