Звезда от „Здрач“ и приятелката му са открити мъртви
Секция: Шоубизнес
19 Май 2020 18:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Звезда от „Здрач“ и приятелката му са открити мъртви

/КРОСС/ Актьорът от „Здрач" Грегъри Бойс и неговата приятелка са открити мъртви в дома му в Лас Вегас.

Телата на 30-годишния актьор и 27-годишната Натали Адеподжу са намерени на 13 май от братовчед на Бойс. Причината за смъртта им не е оповестена досега.

Семейството на актьора пусна изявление в TMZ:

„Ние, като семейство на Грегъри Бойс, сме много натъжени от загубата. Той беше баща, син, внук, брат, чичо и приятел. Той беше светлината на целия ни живот и ние сме много натъжени от неговата смърт. Той беше много уважаван и отговорен човек. Винаги поставяше другите на първо място."

Братът на актьора Крис Уейн написа във Фейсбук: "Бих искал да си все още тук, братле. Светът загуби един чудесен човек". Майка му Лиса Уейн пък сподели в социалната мрежа: "Болна съм без теб. Разкъсана, загубена. Боли."

Версиите за смъртта по световните медии са различни. Според сайта TMZ, в дома на звездата е намерено „прахообразно вещество", но това не е потвърдено от властите в Лас Вегас. До момента липсва официална информация за причината на смъртта на актьора и приятелката му, очакват се резултати от токсикологичен анализ.

Бойс беше най-известен с ролята си на Тайлър Кроули в „Здрач", един от приятелите на Бела Суон (Кристен Стюарт).

Двойката оставя след себе си 10-годишната дъщеря на Бойс - Алая, и сина на Адеподжу - Еджипт.

В сърцераздирателна публикация от 5 декември Бойс празнува 30-ия си рожден ден със съобщение, в което признава, че „не е мислил, че ще стигне" до забележителната възраст.

„Не съм мислел, че ще успея да доживея 30 години. През годините като всички останали съм допускал грешки по пътя, но днес е един от тези дни, в които разсъждавам само върху страхотните моменти", написа той.

В последния си пост миналата седмица той обяви любовта към приятелката си в Деня на майката в САЩ, като заяви: „Честит ден на майката отново на дясната ми ръка, моята кралица! Обичам те."

На Страница на GoFundMe семейството на Адеподжу в момента набира средства за подпомагане на транспортирането на тялото й обратно до семейния й дом:

„Пишем това писмо, за да Ви уведомим, че нашата любяща дъщеря, племенница, сестра, братовчедка и приятелката Натали Адеподжу внезапно почина на 13 май 2020 г. в Лас Вегас" пишат те. „В момента ние не желаем да разкриваме причината. Молим Ви да зачетете семейното ни желание."

Те продължават: „Натали имаше толкова много живот пред себе си. Тя оставя син, баща, двама братя и една сестра и множество семейства и приятели, които я обичат безумно".