Анджелина забранила на Брад Пит да запознава дъщеря им с гаджетата си
Секция: Шоубизнес
21 Май 2020 13:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Анджелина забранила на Брад Пит да запознава дъщеря им с гаджетата си На актьора се приписва романтична връзка с колежката му Алия Шоукат

/КРОСС/ Анджелина Джоли забранила на бившия си съпруг Брад Пит да запознава дъщеря им Шайло с гаджетата си, пише британското издание "Mirror".

В последно време на актьора се приписва романтична връзка с 31-годишната му колежка Алия Шоукат. Макар двамата да не са потвърждавали, че имат някакви по-специални отношения, мнителната Джоли настояла Брад да прекрати общуването на Шайло с Шоукат.

Предполага се, че 13-годишното момиче се е запознало с Алия, докато е прекарвало определеното от адвокатите време с баща си. Анджелина също така поискала от него тийнейджърката да няма вземане-даване и с актрисата Дженифър Анистън. Джен и Пит се разведоха през 2005 г. именно заради Джоли, но съхраниха приятелските си отношения, предава "Монитор".

Преди няколко месеца в интервю Брат Пит коментира въпроса за новите си връзки след развода. "Не знам колко романа с жени ми приписват през последните 2-3 години, но нито един от тези слухове не отговаря на действителността“.