Джиджи Хадид твърди, че няма пластични операции и филъри
Секция: Шоубизнес
24 Май 2020 17:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Джиджи Хадид твърди, че няма пластични операции и филъри

/КРОСС/ Джиджи Хадид е един от най-красивите модели в света. Точно заради това тя често е избирана да бъде лицето на една или друга рекламна кампания на различни марки.

Има хората смятат, че нейната красота не е естествена, че Джиджи си е правила корекции по лицето. Тя обаче бързо опроверга тези слухове и заяви съвсем ясно мнението си по темата.По време на онлайн среща с гримьор тя говори открито за пластичните операции, грижата за кожата и как лицето ѝ се променя по време на бременността.

Супермоделът очаква първото си дете от Зейн Малик. Бебето трябва да се появи през есента, пише Evening Standard.

„Хората мислят, че си слагам филъри и затова лицето ми изглежда кръгло. Винаги съм имала бузи и особено сега, когато съм бременна", казва Хадид.Красавицата допълва, че не вижда голяма промяна в себе си, въпреки че вече е в шестия месец. Някои потребители обвиняват Джиджи, че е използвала инжекции с ботокс.

Звездата опроверга твърденията, казвайки:

„Винаги си мисля, че нещо ще се обърка. Мисля, че хората прибързват с неща, които остават по лицето им завинаги". Джиджи Хадид обожава да я гримират. Гримът за нея е инструмент, който се използва за подобряване и подчертаване на красивото в едно лице.

Джиджи допълва, че се е научила да обича себе си и да се приема такава, каквато е.