Илън Мъск и Граймс смениха странното име на новородения си син
Секция: ЛЮБОПИТНО
26 Май 2020 16:29
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Илън Мъск и Граймс смениха странното име на новородения си син

/КРОСС/ Когато Граймс и Илън Мъск обявиха, че новороденият им син ще се казва X Æ A-12, двойката просто нямаше как да не посрещне редица подигравки и объркани реакции от потребителите на социалните мрежи.

Изглежда, че милиардерът и канадската певица са решили да оставят зад гърба си X Æ A-12 и да посрещнат на бял свят X Æ A-Xii. Въпреки че промяната е незначителна, тя успява да отговори на изискванията на щата Калифорния за издаване на карта за социално осигуряване.

Граймс сама обяви новината в своя Instagram акаунт, където често се налага да отговаря на въпроси за името на сина ѝ. "Хубаво е! Просто премахнахме числата, за да спазим закона на Калифорния. Сега е с римски цифри. Изглежда по-добре, ако трябва да съм честна."

След първоначалното изявление на Мъск и Граймс, известен адвокат по семейно право коментира, че щата Калифорния приема само 26-те знака на английския език за имена на новородените бебета. Двамата вече отглеждат малкия си наследник в Лос Анджелис, където прекарват времето под социална изолация.