Предстоящи събития в страната за 27 май
Секция: Предстоящи събития
27 Май 2020 07:18
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за 27 май

/КРОСС/ *** София

От 09.00 ч. ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.

От 09.00 часа Преосвещеният епископ Поликарп ще оглави в старинния софийски храм „Св. Петка - Стара“.

От 10.00 ч. министър-председателят Бойко Борисов и членовете на Министерския съвет ще проведат чрез видеоконферентна връзка редовно правителствено заседание.

От 11.30 ч. в Посолството на Куба в София ПП АБВ ще връчи на кубинския посланик Декларация за сваляне на санкциите срещу Куба.

От 12.30ч. кметът на София Йорданка Фандъкова ще провери строителството на новата детска градина в Нови Искър.

От 13.30 ч. в сградата на ВСС Прокурорската колегия ще проведе заседание.

От 14.30 в зала 3 на Народното събрание на пл. пл. "Княз Александър I" №1 Комисията по външна политика ще проведе блиц-контрол с вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева.

От 14.30 ч. в зала 238 на Народното събрание на пл. пл. "Княз Александър I" №1 Комисията по правни въпроси ще проведе блиц-контрол с министъра на правосъдието Данаил Кирилов.

От 16.00 ч. в зала 456 на Народното събрание на пл. пл. "Княз Александър I" №1 Комисията за българите в чужбина ще проведе заседание.

*** Благоевград

От 11.00 ч. в зала „22-ри Септември“ на Община Благоевград председателят на Общински съвет Андон Тодоров ще даде пресконференция.

*** Бургас

От 09.00 часа в сградата на Спортна зала „Бойчо Брънзов“ Общински съвет – Бургас ще проведе десетото си редовно заседание.

*** Садово

От 10.00 часа в сградата на Община Садово президентът Румен Радев ще проведе среща с кмета Димитър Здравков. От 10.45 часа държавният глава ще посети Института по растителни генетични ресурси „Константин Малков“ – Садово.