Интелигентните IP мрежи на Хуауей ускоряват интелигентната свързаност
Секция: Технологии
28 Май 2020 15:21
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Интелигентните IP мрежи на Хуауей ускоряват интелигентната свързаност

/КРОСС/ На срещата на висшето ръководство на Huawei Global Analyst 2020, състояла се в Шенжен, Китай през миналата седмица, се проведе дискусия на тема „Водещи интелигентни IP мрежи за ускоряване на трансформацията към интелигентна свързаност" .

На срещата бяха обсъдени трите най-важни характеристики на интелигентните IP мрежи: супер капацитет, интелигентно изживяване и автономно задвижване.

Huawei сподели своите многобройни успешни примери за интелигентни IP мрежи в различни индустрии. Подчертана беше важността на комуникацията с данни в ерата на интелигентната IP мрежа.

Тъй като 5G, облакът и AI набират темпове сред компаниите, независимо от техния размер, в стремежа си към дигитална трансформация те се сблъскват с непознати досега предизвикателства като сътрудничеството между стотици милиарди свързани устройства и сто процентната миграция на корпоративни услуги към облака.

Като решаваща част от дигиталната трансформация на компаниите, IP мрежите се сблъскват с широк спектър от проблеми, които разрешават. Сред тях са недостатъчната честотна лента, лошия опит в обслужването и ниската ефективност на мрежите при експлоатация и поддръжка.

Интелигентните IP мрежи са ключът към решаването на подобни проблеми. За да се разбере по-добре коя мрежа може да се нарече интелигентна IP мрежа,


Huawei определи три основни ключови аспекта: супер капацитет, интелигентно изживяване и автономно задвижване.

Кевин Ху, президент на продуктовата линия за комуникация на данни на Huawei, заяви: „2020 г. е първата година на търговско използване на интелигентните IP мрежи. Цялата индустрия стана свидетел на историческо изместване към достъпните през интернет интелигентните мрежи в ерата на 5G и облака."
Капитализирайки своя повече от 20 годишен опит в областта на IP мрежите, Huawei продължава да изгражда високо конкурентни интелигентни продукти и решения за IP мрежи, както и да предоставя висококачествени услуги за оператори и клиенти в сферата на финансовите услуги, правителството, транспорта и енергетиката в повече от 100 страни и региони.
В бъдеще продуктовата линия за комуникация на данни на Huawei ще си сътрудничи с повече клиенти в иновативния дизайн и задълбоченото сътрудничество за обслужване, за да им помогне да постигнат дигитална трансформация и да се възползват от ерата "5G + облак + AI" като изграждат интелигентни IP мрежи.