За трети пореден път Булстрад е застраховател на годината
Секция: ИКОНОМИКА
28 Май 2020 15:58
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
За трети пореден път Булстрад е застраховател на годината

/КРОСС/ Най-престижното признание в застрахователния бранш - "Застраховател на годината - Общо застраховане 2019", за трета поредна година бе присъдено на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП".
Наградата бе връчена от г-н Бойко Атанасов, Председател на Комисията по финансов надзор на г-н Недялко Чандъров, Главен изпълнителен директор на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП".
„Тази награда е не само признание, но и отговорност. Тя е за всички колеги в БУЛСТРАД, на които благодаря за всеотдайността. Бих искал да благодаря и на колегите от Управителния съвет - Пламен Шинов, Иво Груев, Теодор Илиев, Никола Памуков и Светла Несторова, които повярваха в мисията БУЛСТРАД и заедно пишем новата история на БУЛСТРАД. Специални благодарности и към всички партньори - брокери, франчайзи и агенти, към нашите клиенти, които вярват в БУЛСТРАД, а на всички колеги от застрахователния бранш пожелавам здрава финансова година", каза г-н Чандъров.
Поради извънредната епидемичната обстановка, тази година събитието се проведе онлайн, със специални мерки за социална дистанция и бе излъчено на живо от страницата на Висшето училище по застраховане и финанси във Facebook.
Най-значимите признания в застрахователния бранш се присъждат от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски" и Българската асоциация на застрахователните брокери.