Аделина Радева напуска Нова и се връща отново в БНТ
Секция: ЛЮБОПИТНО
29 Май 2020 10:47
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Аделина Радева напуска Нова и се връща отново в БНТ

/КРОСС/ Едно от най-популярните телевизионни лица се връща в ефира на Българската национална телевизия. От началото на месец юни Аделина Радева ще е част от екипа на дирекция „Информация" за новини и актуални предавания на обществената телевизия.

„Аделина Радева е доказан журналист, автор и водещ на много филми и телевизионни предавания. Всички познаваме работата ѝ, повече от 10 години е била част от БНТ, винаги е демонстрирала професионално отношение и много се радвам, че прие поканата ни отново да се присъедини към екипа. Това е поредна крачка към привличането на стойностни кадри, които вярват в каузата БНТ и са готови да работят за нея", коментира Емил Кошлуков, генерален директор на телевизията.

Водещата сподели, че решението е взела уверено и се радва да е част от проектите на обществената медия. „Вълнувам се и се радвам, че отново ставам част от БНТ. Поглеждам пътя, изминат дотук и този, който предстои и виждам приятели. Благодаря от сърце за доверието и очаквам с нетърпение всичко ново", сподели самата Радева.

В следващите дни ще видим Аделина в познатия й стил, без да пести въпроси по най- важните теми. Тя ще се присъедини към екипа на публицистичното предаване
„Още от деня", всеки делничен ден по БНТ1.