Брад Пит и Анджелина Джоли по-близки от всякога
Секция: Шоубизнес
30 Май 2020 08:17
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Брад Пит и Анджелина Джоли по-близки от всякога

/КРОСС/ Брад Пит и Анджелина Джоли са в по-добри отношения, откакто се договориха за графика на отглеждане на децата си, твърди Ем Ес Ен.

Двойката се раздели през 2016 г. и законно се разведе миналата година, но изглежда, че е в по-добри отношения, след като най-накрая постигна споразумение за шестте си деца - Мадокс, на 18, Пакс, на 16, Захара, на 15, Шило и 11-годишните близнаци Нокс и Вивиан.

Източник сподели за „Ентъртенмънт Тунайт": „Децата са най-важното за Брад. Пред приятелите си той споделя, че е научил толкова много за живота от собствените си деца. Той и Анджи се разбират много по-добре, откакто бяха установени правилата за попечителство."

56-годишният актьор много "се гордее" с дъщеря си Шило, която отпразнува 14-ия си рожден ден в сряда (27.05.20).

Бракът на звездата от "Имало едно време... в Холивуд" с 44-годишната Анджелина официално бе обявен за приключил през април 2019 г. и се съобщава, че отношенията между тях са в „най-добрата си фаза, откакто са се разделили".

Близък до двойката източник сподели: „Брад и Анджелина изминаха дълъг път. За изненада на много от най-близките им приятели, комуникацията им се подобри изключително много и двамата са посветени на съвместното родителство. Децата им вече имат график за попечителство и това донесе огромна промяна за цялото семейство. Графикът облекчи целия натиск, с когото Брад и Анджелина се сблъскваха в миналото. Сега децата прекарват своето време с родителите си и са щастливи и се чувстват добре."