Дъщерята на Стинг изпълни предсмъртното желание на негов фен
Секция: Шоубизнес
30 Май 2020 19:38
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
 Дъщерята на Стинг изпълни предсмъртното желание на негов фен

/КРОСС/ Почитателите на Стинг бяха трогнати тази седмица, след като Мики Съмнър, дъщерята на музиканта, изпълни последното желание на нюйоркски полицай, художник и почитател на баща ѝ.

Доминго Сантяго мечтае да стане художник, но вместо това ставa полицай, за да издържа семейството си. Въпреки това не се отказа от мечтата си и дори прави студио в къщата си, където да рисува.

Първата му картина представлявала рисунка на Стинг, на когото полицаят е фен. Той се вдъхновява от изображението на един от албумите на музиканта. За съжаление тази първа картина се оказала и последна.

През 1998 г. Сантяго Доминго научава, че е сериозно болен от множествена склероза. Болестта го приковава към, легло и в крайна сметка мъжът умира. Предсмъртното му желание е дъщеря му Елизабет да подари картината на големия музикант.

След като споделя историята на баща си в интернет, с Елизабет се свързва Мики Съмнър, която е дъщеря на Стинг. Тя уредила транспортирането на първата и последна творба на Доминго Сантяго до дома на музиканта. Така последната молба на полицая от Ню Йорк била изпълнена.