LG се присъединява към управителния съвет на Hedera
Секция: Технологии
02 Юни 2020 12:46
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
LG се присъединява към управителния съвет на Hedera

/КРОСС/ LG Electronics Inc. (LG) и Hedera Hashgraph, бизнес платформа за разпределен регистър, днес обявиха, че LG се присъединява към управителния съвет на Hedera. Той има за цел да даде възможност за най-децентрализирания модел на управление за разпределен регистър и ще включва до 39 глобални организации от различни индустрии и държави.

LG е четиринадесетият член на съвета, който включва още компании като Boeing, Deutsche Telekom, DLA Piper, FIS (WorldPay), Google, IBM, Magalu, Nomura, Swirlds, Swisscom Blockchain, Tata Communications, University College London (UCL) и Wipro. Като единствените представители на производители на домашни уреди в управителния съвет, LG ще работи с Hedera и останалите членове на съвета, за да открие начини технологията за разпределен регистър да помогне на потребителите и доставчиците като им даде възможност за по-лесни и безпрепятствени транзакции.

Всички членове на управителния съвет на Hedera ще имат спот в публичната мрежа на Hedera Hashgraph и ще отговарят за утвърдяването на пътната карта на Hedera и актуализациите на кодовата база на платформата. Членовете гарантират децентрализацията и многообразието на съвета.

„Щастливи сме да приветстваме лидера в индустрията LG в управителния съвет на Hedera. В продължение на много години LG се стреми да подобри живота на потребителите и партньорите с помощта на новите технологии. Очакваме с нетърпение да си сътрудничим с LG и тяхната екосистема, за да разгледаме многобройните начини, по които разпределения регистър да бъде приложен и да помага на клиентите." казва Манс Хармън, главен изпълнителен директор и съосновател на Hedera Hashgraph.

„Технологията за разпределен регистър държи ключа към подобряването на изживяването на потребителите и да предложи възможност за нови услуги на бизнеси във всякакви сектори, които да се възползват от доверието, скоростта и сигурността, която предлага", казва Чо Таег-ил, старши вицепрезидент на LG Electronics. "Чакаме с нетърпение да сме част от управителния съвет на Hedera и очакваме партньорствата с водещи компании по цял свят и всякакви сектори и да подобрим още повече употребите на технологията за разпределен регистър, за да помагаме на бизнеси и потребители."

За повече информация, вижте https://hedera.com/council.