Сигурни и удобни безконтактни плащания с българското приложение phyre, вече налично в Huawei АppGallery
Секция: Технологии
02 Юни 2020 16:44
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Сигурни и удобни безконтактни плащания с българското приложение phyre, вече налично в Huawei АppGallery

phyre e първият български дигитален портфейл, който предлага дигитализация на разплащанията и картите за лоялност

/КРОСС/ В портфолиото на онлайн магазина за приложения на Huawei - AppGallery, потребителите могат да се възползват от различни функционални и практични решения. Всички приложения в 18-те категории, сред които финансови, приложения за пазаруване и пътуване и т.н., са подбрани и разработени с най-високи нива на сигурност. AppGallery гарантира сигурността на приложението чрез механизми като верификация на истинско име на разработчици и четиристепенна защита.

phyre e българско сертифицирано мобилно приложение, позволявaщо на потребителите да дигитализират финансовите си авоари и карти за лоялност и да ги използват директно от мобилния си телефон. Дигиталният портфейл осигурява безконтактно плащане на всеки ПОС терминал, бързо и лесно, само със смартфон. Благодарение на разширените функции на phyre, потребителите могат да използват и картите си за лоялност от своя мобилен портфейл, като оставят пластиките у дома.

Безспорно предимство на мобилното приложение е възможността на потребителите да споделят финансови средства с приятели и роднини само с един клик. Изпратената сума се получава мигновено и може да се ползва веднага. Също така, паричните трансфери между потребителите в цялата мрежа на phyre, която включва A1 Wallet и Pay by Vivacom, са без допълнителна такса за услугата. Независимо дали се наслаждавате на пътуване в чужбина или желаете да споделите сметката за обяд с любим приятел, трансакциите между потребителите на phyre, A1 Wallet и Pay by Vivacom, улесняват живота ви и правят изживяването по-приятно.

Като допълнително удобство, мобилното приложение phyre поддържа и онлайн пазаруване чрез безплатна виртуална карта Mastercard, при което са спазени всички необходими механики за сигурност на личните ви данни.

Нещо повече, дигиталният портфейл е придружен от безплатен персонален IBAN, с който може да получавате заплатата си, както и да пращате банкови преводи в лева и евро. phyre предлага и функцията Expenses Мanager, с помощта на която можете да проследите месечните си разходи и да оптимизирате бюджета си.

Безконтактните разплащания, трансакции между потребителите, точки за лоялност, пазаруване онлайн и управление на личните финансите - събрани в едно единствено приложение. Мобилният портфейл phyre вече е наличен и в каталога на най-предпочитаните и сигурни приложения на магазина AppGallery на Huawei.