Предстоящи събития в страната за 3 юни
Секция: Предстоящи събития
03 Юни 2020 07:25
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната за 3 юни

/КРОСС/ *** София

От 07.30 ч. в МОН ще бъде изтеглен изпитния вариант за втория задължителен държавен зрелостен изпит.

От 08.00 ч. в Министерски съвет представител на Националния оперативен щаб ще направи съобщение.

От 09.00 ч. ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.

От 09.00 ч. в Софийския зоопарк ще бъде отбелязан рожденият ден на индийската слоница Артайда – символ на Софийския зоопарк.

От 10.00 часа ще се проведе редовното правителствено заседание.

От 11.00 часа в зала „Музейна“ на БЧК ще се проведе пресконференция за готовността на водните спасители за летния сезон.

От 14.00 ч. в зала „Изток“ на Народното събрание ще се проведе заседание на Комисията по икономическа политика и туризъм.

От 14.30 в зала 248 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" ще се проведе заседание на Комисията по образованието и науката.

От 14.30 в зала 1 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" ще се проведе заседание на Комисията по труда, социалната и демографската политика.

От 14.30 в зала 238 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" ще се проведе заседание на Комисията по правни въпроси.

От 14.30 ч. в зала 130 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" ще се проведе заседание на Комисия по земеделието и храните.

От 14.30 ч. в зала 232 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" ще се проведе заседание на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред.

От 15.30 ч. в зала 134 на Народното събрание на пл. "Княз Александър I" ще се проведе заседание на Комисията по европейските въпроси и контрол на европейските фондове.

*** Велико Търново

От 11.00 часа в пресклуба на БТА ще се състои съвместна пресконференция на кмета на Община Свищов Генчо Генчев и ректора на СА „Д. А. Ценов" проф. д-р Марияна Божинова.

*** Видин

От 11.00 ч., в залата на Общинския съвет кметът на Община Видин д-р Цветан Ценков и заместник-кметът Борислава Борисова ще връчат трудовите договори на наетите лица по проект "Патронажна грижа за възрастни хора и лица с увреждания в Община Видин", който се реализира по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" 2014-2020 г.

*** Перник

От 09.30 часа в зала „Панорама“ ще се проведе заседание на Общински съвет – Перник.

*** Пловдив

От 10.00 ч. на ул. „Орфей“ кметът на Пловдив Здравко Димитров и кмета на района Димитър Колев ще открият официално първия общински многоетажен паркинг в Пловдив.

*** Стара Загора

От 12.00 ч. в парк „Пети октомври“ екип от професионалисти от Асоциацията на арбористите в България ще извърши демонстрация на професионална грижа към дърветата в Стара Загора.

*** Търговище

От 10.00 часа пред Драматичния театър ще бъде обособен детски кът в рамките на базара на пчелни продукти.