Меган Маркъл в помощ на бездомните животни
Секция: Шоубизнес
05 Юни 2020 16:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Меган Маркъл в помощ на бездомните животни

/КРОСС/ Въпреки че Хари и Меган продължават да са под социална изолация в Лос Анджелис, двамата не спират да помагат на обществеността в това трудно за всички време. Тази седмица Меган изнесе реч пред клас от старата си гимназия, а сега благодари на Mayhew - клиника и реабилитационен център за кучета и котки.

В ново публично изявление, херцогинята на Съсекс разкрива как лично подкрепя Mayhew в името на Арчи. "Докато пиша това, кризата COVID-19 обхваща всяка страна по света и дестабилизира живота на безброй семейства в Обединеното кралство. Гордея се с това как Mayhew реагира, като намери нови начини да подкрепи животните и хората в тези несигурни времена. Мисията им е направена за моменти като тези. Не става въпрос само за котки и кучета, става въпрос за всички нас, за способността ни да се събираме като общност", споделя Меган.

"Бих искала да благодаря сърдечно на всички доброволци, служители и студенти в Mayhew. Като израз на моя собствен ангажимент, поднових спонсорството си за развъдник за кучета в името на нашия син Арчи, за да създам временен дом за домашен любимец. Надявам се да им покажете подкрепата си по какъвто и да е начин. Когато го направите, вие ще допринасяте не само за хуманното отношение към животните, но и за общото благосъстояние на всички нас", призовава още Маркъл.