Васко Тодоров: Липсата на грижа и на последователна политика води до пренебрегване на младите хора
Секция: ПОЛИТИКА
05 Юни 2020 17:14
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Васко Тодоров: Липсата на грижа и на последователна политика води до пренебрегване на младите хора

/КРОСС/ Липсата на грижа и на последователна политика води до пренебрегване на младите хора, което създава драми от най-ранна детска възраст. Това каза общинският съветник от БСП в жк. „Люлин" Васко Тодоров на среща с граждани на тема „Има ли решение проблема с недостига на места в детските заведения в района", предаде Агенция Фокус.

„В „Люлин" ситуацията не е толкова неразрешима, защото самата инфраструктура позволява както да се реновират стари детски заведения, така да се създават и нови, стига да има подходяща политика и подходящо финансиране", заяви Тодоров.

По думите му тази инициатива на Районния съвет на БСП е назована „Да помогнем на децата да станат достойни граждани на своя град".

„Като първа тема на тази инициатива е дискусията с представители на ръководството на организацията на БСП в жк. „Люлин" и граждани относно проблема с липсващите места в детските заведения - ясли и градини. Ние ще поставим и следващи теми, които ще бъдат свързани със здравеопазването, образованието, социалните дейности и жилищната политика, които касаят живота на хората в този район - най-вече на младите и подрастващите", обясни общинският съветник.