Принц Уилям умолява Хари да се върне у дома
Секция: Шоубизнес
06 Юни 2020 13:11
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Принц Уилям умолява Хари да се върне у дома

/КРОСС/ Въпреки напрежението между принцовете, Уилям и Хари все пак са братя, които си помагат в трудни моменти и се тревожат един за друг.

След като Меган и Хари се отказаха от кралските си задължения и преместиха живота си в Лос Анджелис, нещата не вървят така, както херцозите на Съсекс се надяваха. Те искаха уединение и сигурност, а около дома им непрекъснато дебнат тълпи от папараци, като наскоро над къщата им прелетяха и дронове, в опит да направят папарашки снимки на семейството. Меган и Хари бяха принудени да се оплачат в полицията.

Ситуацията с пандемията още повече усложнява нещата и съпрузите започнаха да мислят за още едно преместване, както споделят приближени. Докато това все още се обмисля, Меган и Хари започнаха делото си срещу британските таблоиди и това е другата голяма битка, която водят и заради която предпочетоха да напуснат острова.

Но когато Хари споделя с брат си Уилям за преживяванията си през последния месец, съпругът на Кейт Мидълтън е силно обезпокоен. Вътрешни източници разкриват, че Уилям умолява брат си да се върне в Лондон: „Опасно е, много е опасно за тях там, особено когато е намесено и дете“, споделят те. Уилям настоява или за завръщане във Великобритания, или за преместване на по-безопасно място.

Междувременно британското издание на списание Tatler, позовавайки се на анонимни информатори, разкри, че Кейт Мидълтън е недоволна от факта, че сега се пада на нея и Уилям да изпълняват задължениията на Меган и Хари. Независимо, че херцогинята на Кеймбридж е популярна със своята сдържаност и оптимизъм, според информацията тя е много ядосана заради всичко случило се покрай оттеглянето на Меган и Хари от короната и откровено не се разбира с Меган.