Предстоящи събития в страната на 7 юни
Секция: Предстоящи събития
07 Юни 2020 07:39
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 7 юни

/КРОСС/ *** Благоевград

От 09.00 часа от х-л „Ален мак” Благоевград за село Дрен ще започне приключението, наречено "Фермата", съвместно с център за занаяти "Егрека".

*** Бургас

От 10.30 часа до 13.30 часа в галерия „Георги Баев“, бул. „Демокрация“ № 6 ще се проведе „Wine Gogh“ - Ателие за рисуване и вино - „Срещу светлината“.

От 11.00 часа на ул. "Александровска" №147 ще бъде открита фотоизложбата „Бургас в унисон с природата".

От 18.00 часа пред Военен клуб – Бургас на бул. „Христо Ботев“ № 48 - Паметник на 24-ти Пехотен черноморски полк ще се проведе граждански ритуал по полагане на венци и цветя в памет на паналите за свободата на Македония.

От 18.00 часа в галерия „Георги Баев“ на бул. „Демокрация“ № 6 ще се проведе среща на независимия културен сектор в Бургас - „Нека поговорим“ - област „Музика“.

От 18.00 часа в KЦ „Морско казино“, зала "Георги Баев" ще се състои обявяването на победителите в Седми национален младежки конкурс на тема: "Аз съм един от тях - българските праведници на света", организиран от ЦЕБС "Алеф".

*** Враца

От 09.00 часа ще стартира Инициативата „Да почистим река Лева“.

*** Казанлък

От 09.30 часа Негово Високопреосвещенство Старозагорският митрополит Киприан ще отслужи Божествена Златоустова литургия в храм „Св. Троица“ в града. Той ще бъде посрещнат в 09.15 часа.

*** Поморие

От 10.00 часа на ул. „Професор Парашкев Стоянов“ ще продължи инициатива за почистване на най-дългата ивица по южното Черноморие – плаж „Ивицата“.

*** Смолян

От 9.00 часа в манастирския храм „Покров на св. Богородица“ на Кръстова гора Негово Високопреподобие архимандрит Висарион ще отслужи светата божествена Литургия заедно с отец Иван Марински от катедрален храм „Св. Висарион Смоленски“.

*** Ямбол

От 11.00 часа на площад „Освобождение“ (Безистен-Юг) децата от Музикална къща „Мюзик инсайд“ ще изнесат концерт.